Volg Irma op Insta
Irma Dee
HOME | PROJECT | MUZIEK | SHOP | BOEK IRMA
Volg Irma op Insta

BOEKINGEN
Lees hier alles over het boeken van Irma voor uw concert, kerk of evenement.

Hieronder geven wij in het kort een aantal opties aan om Irma met band, of met een kleinere bezetting te boeken. Als er vragen zijn voor een specifiek concert of evenement, die wij hieronder niet noemen, stel ze gerust. In bijna alle gevallen kunnen we een passende oplossing bieden!

Theatraal concert 'Prodigal Daughter':
Dit is de meest uitgebreide vorm van het programma. Nu helemaal in het Nederlands! In deze verhalende muziekvoorstelling neemt Irma Dee je met haar band mee op een reis door het leven, naar aanleiding van haar nieuwe album ‘Verloren en Gevonden’. Het verhaal van de Verloren Zoon klinkt haast overbekend. In deze voorstelling worden invalshoeken verrassend en fris belicht die je misschien nog nooit hebt zo hebt bekeken.

De voorstelling gaat over alle facetten van het verhaal: vertrek van huis, de reis, de terugkeer, maar ook de rol van de oudste zoon en de liefde van de Vader. Samen met Bram Rebergen is deze verhalende muziekvoorstelling gemaakt waarin naast liedjes en bekende covers een verhaallijn meeloopt die de bezoeker meeneemt op een reis door het leven, naar het punt waarop klinkt: Jij bent GELIEFD!

Irma’s zus, Lora Kremer heeft ook een verhalende rol in het geheel en zingt daarnaast enkele duetten met Irma. Het betreft een avondvullend programma met zang, dans en theater, ondersteund met beelden die raken. Een avond met een betekenisvolle boodschap voor jong en oud, ook zeer geschikt voor mensen die niet (meer) geloven of niet (meer) in de kerk komen.


Concert 'Eindelijk Thuis':
‘Omdat mijn eigen taal het beste kan weergeven wat ik ten diepste zeggen wil’: Irma Dee.
De prachtige liederen uit het theaterproject 'Prodigal Daughter' van Irma Dee zijn in het Nederlands vertolkt en op CD gezet met de hoopvolle titel: Verloren en Gevonden. Samen met haar band komt ze deze songs aangevuld met wat andere bekende nummers graag laten horen en wordt u meegenomen door teksten van hoop, geloof, twijfel en de realiteit van ons leven.

--Geschikt voor allerlei locaties en kerken.--


Henri Nouwen lezing en muziek van Irma: Durf te vallen:
‘’Laat je vallen, durf je te laten vallen in de handen van de levende God’’. Dat is de spannende uitdaging die voor je ligt in deze intieme vertolking komt van een van Henri Nouwens’ kostbare verhalen. Laurent Nouwen (de broer van Henri) en zangeres Irma nemen je mee naar de diepte van hun leven om jou daar ook te ontmoeten. Omlijst met het gevoelige geluid van piano, gitaar en cello hoor je de zachte stem van de Vader: ‘’durf je te vallen…?’’

--Uitermate geschikt voor kleinere locaties/kerken of andere gelegenheden. Veel overleg over invulling mogelijk.--


Begeleiding kerkdienst
Irma heeft een ruime ervaring in het met haar band (in allerlei bezettingen) begeleiden van (kerk)diensten. Desgewenst kan Irma haar eigen thema hierin verwerken of de liederen (samenzang) aansluiten op een door u gewenst thema. Ook kunnen wij indien gewenst de gehele dienst, inclusief spreker, verzorgen. Overleg hierover is altijd mogelijk.


Irma op uw feest, huwelijk, jubileum, receptie
Ook voor uw feest, huwelijk, uw jubileum of receptie kan Irma met (een deel van) haar band komen optreden. In overleg is er van alles mogelijk. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan komen we er eigenlijk altijd wel uit. We horen graag van u.KORTOM:
Er zijn allerlei mogelijkheden. Informeer vrijblijvend over een van deze opties. Stuur ons een mail met uw wensen op het mailadres dat u rechts op de site onder "contact" ziet, of vul het formulier hieronder in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Tot snel!

Videoclip single
BESTEL BOEK + ALBUM
Om te downloaden via iTunes, klik je hieronder op het iTunes-logo.


Om het boek + album of het album los te bestellen of op een andere manier te downloaden, klik je hieronder op de winkelwagen.


NIEUWSBRIEF
Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief!

CONTACT
Heb je een vraag of opmerking? Of lijkt het je mooi om het programma rondom dit project te boeken voor jouw theater/locatie/kerk? Neem dan contact met ons op via:

management@irmadee.com


OVER IRMA DEE
Irma Dee (1982) is een Nederlandse zangeres. Sinds 1999 schrijft en arrangeert zij muziek waarin pop, rock en andere invloeden elkaar vinden. Ze trad op in binnen- en buitenland. Haar debuutalbum was 'Find Me', en later bracht zij diverse eigen singles uit en de EP 'Memories From An Expedition To The Soul'. Daarin spelen wezenlijke vragen over het leven en de dood een belangrijke rol.

Prodigal Daughter is haar nieuwste album.


OVER HENRI NOUWEN
Henri Nouwen (1932-1996) was priester en professor aan verschillende theologische instituten en universiteiten in de Verenigde Staten. In 1986 verliet hij Harvard en ging hij wonen in de Arkgemeenschap Daybreak in Toronto (Canada), samen met geestelijk gehandicapten. Henri Nouwen behoort tot de meest gelezen auteurs uit de tweede helft van de 20ste eeuw op het vlak van christelijke spiritualiteit. Van zijn boeken werden meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht.


OVER EINDELIJK THUIS
Vanuit zijn eigen ervaringen schetst Henri Nouwen in Eindelijk Thuis de gevoelens van de vader, de oudere zoon en de jongste zoon. Hij nodigt ons uit Rembrandts meesterwerk op een nieuwe en directe manier te zien en te begrijpen. Duizenden mensen werden de voorbije jaren beroerd door dit boek dat in Nederland werd bekroond als ‘mooiste spirituele boek’.
Het nieuwe album Prodigal Daughter, nu gebundeld bij dit boek, introduceert de tijdloze boodschap aan een nieuwe generatie.


All rights reserved - IrmaDee.com