Volg Irma op Insta
Irma Dee
HOME | PROJECT | MUZIEK | SHOP | BOEK IRMA
Volg Irma op Insta

BOEKINGEN
Lees hier alles over het boeken van Irma voor uw concert, kerk of evenement.

Hieronder geven wij in het kort een aantal opties aan om Irma met band, of met een kleinere bezetting te boeken. Als er vragen zijn voor een specifiek concert of evenement, die wij hieronder niet noemen, stel ze gerust. In bijna alle gevallen kunnen we een passende oplossing bieden!

Concert 'De Vlieger En De Vanger':
De uitvoering van 'De Vlieger En De Vanger' bieden we aan in meerdere varianten. Er is de meest uitgebreide vorm van dit programma, daar bouwen we als het ware een heel circus, met een spreekstalmeester en allerlei attributen op het podium en in de zaal. Dat programma is het meest geschikt voor theaters of grotere kerken die de techniek goed op orde hebben.

We bieden dit programma ook in een kleinere variant aan, die voor bijna alle locaties geschikt is, en waarbij we vooral op beeld dingen afspelen.

Daarnaast is er de versie waarin Irma met haar band (of een deel daarvan) de liedjes zingt en het persoonlijke verhaal bij de nummers verteld. Dit is geschikt voor alle locaties!

Het makkelijkst is om even een mailtje te sturen naar ons met uw vrijblijvende aanvraag, liefst zo compleet mogelijk met wat de wensen zijn. Dan kunnen we even gericht antwoord geven op uw vragen en komen we er meestal wel uit.


Begeleiding kerkdienst of ondersteuning van de kerkdienst:
Irma heeft een ruime ervaring in het met haar band (in allerlei bezettingen) begeleiden van (kerk)diensten. Desgewenst kan Irma haar eigen thema hierin verwerken of de liederen (samenzang) aansluiten op een door u gewenst thema. Ook kunnen wij indien gewenst de gehele dienst, inclusief spreker, verzorgen. Overleg hierover is altijd mogelijk.


Irma op uw feest, huwelijk, jubileum, receptie:
Ook voor uw feest, huwelijk, uw jubileum of receptie kan Irma met (een deel van) haar band komen optreden. In overleg is er van alles mogelijk. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan komen we er eigenlijk altijd wel uit. We horen graag van u.KORTOM:
Er zijn allerlei mogelijkheden. Informeer vrijblijvend over een van deze opties. Stuur ons een mail met uw wensen op het mailadres dat u rechts op de site onder "contact" ziet, of vul het formulier hieronder in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Tot snel!

Videoclip single
BESTEL BOEK + ALBUM
Om te downloaden via iTunes, klik je hieronder op het iTunes-logo.


Om het boek + album of het album los te bestellen of op een andere manier te downloaden, klik je hieronder op de winkelwagen.


NIEUWSBRIEF
Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief!

CONTACT
Heb je een vraag of opmerking? Of lijkt het je mooi om het programma rondom dit project te boeken voor jouw theater/locatie/kerk? Neem dan contact met ons op via:

management@irmadee.com


OVER IRMA DEE
Irma Dee (1982) is een Nederlandse zangeres. Sinds 1999 schrijft en arrangeert zij muziek waarin pop, rock en andere invloeden elkaar vinden. Ze trad op in binnen- en buitenland. Haar debuutalbum was 'Find Me', en later bracht zij diverse eigen singles uit en de EP 'Memories From An Expedition To The Soul'. Daarin spelen wezenlijke vragen over het leven en de dood een belangrijke rol.

Prodigal Daughter is haar nieuwste album.


OVER HENRI NOUWEN
Henri Nouwen (1932-1996) was priester en professor aan verschillende theologische instituten en universiteiten in de Verenigde Staten. In 1986 verliet hij Harvard en ging hij wonen in de Arkgemeenschap Daybreak in Toronto (Canada), samen met geestelijk gehandicapten. Henri Nouwen behoort tot de meest gelezen auteurs uit de tweede helft van de 20ste eeuw op het vlak van christelijke spiritualiteit. Van zijn boeken werden meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht.


OVER EINDELIJK THUIS
Vanuit zijn eigen ervaringen schetst Henri Nouwen in Eindelijk Thuis de gevoelens van de vader, de oudere zoon en de jongste zoon. Hij nodigt ons uit Rembrandts meesterwerk op een nieuwe en directe manier te zien en te begrijpen. Duizenden mensen werden de voorbije jaren beroerd door dit boek dat in Nederland werd bekroond als ‘mooiste spirituele boek’.
Het nieuwe album Prodigal Daughter, nu gebundeld bij dit boek, introduceert de tijdloze boodschap aan een nieuwe generatie.


All rights reserved - IrmaDee.com